Božićnim domjenkom i tradicionalnim zimskim usponom na Oštru obilježili smo završetak jedne, kako je rekao predsjednik Čanić,  planinarski vrlo uspješne godine.

Kao i mnogo puta do sada, u ugodnoj i veseloj atmosferi šezdesetak članova zabavljalo se do ranih jutarnjih sati. Za više nego dobar štimung pobrinuli su se naši stari prijatelji Razbijači čaša predvođeni planinarom Goranom, a organizacija u rukama Bubice i Tome i ovaj je put bila besprijekorna, kao i računalna prezentacija tajnika Mile na kojoj su prikazani događaji koji su obilježili 2014. godinu. Brojni izleti, ali i još brojnije radne akcije, na Oštri, i posebno na Visočici mobilizirale su članove koji su bili aktivni tijekom cijele godine Konačni cilj – izgradnja, ne samo skloništa, nego i doma na Visočici – bit će nam motivacija i pokretač i u sljedećoj godini. Najavio je to predsjednik Čanić u svom prigodnom govoru zaželjevši svima čestit Božić i sve najbolje u novoj, 2015. godini.

Odlično raspoloženje nastavilo se i dan poslije, u nedjelju, na tradicionalnom zimskom usponu na Oštru. Šezdesetak planinara i građana te dva Djeda Mraza planinara popeli su se na vrh po lijepom, više proljetnom, nego zimskom vremenu.

Djede Mrazovi razveselili su najmlađe slatkišima, a one starije vinom i šampanjcem kojim već godinama, uz prigodnu zdravicu

By admin