PD Željezničar Gospić poziva članove društva na izlet na sjeverni Velebit, koji će se održati u subotu 10.10.2020., s polaskom u 6:30 sati na već tradicionalnom polazištu “kod kapelice”.

Planirani itinerar: Lubenovac – Lubenovačka vrata – Vratarski kuk – Rossijeva koliba – Premužićeva staza (dio) – pod Krajačev kuk – Lubenovac

Trajanje ture je oko 7h hoda, a povratak se očekuje u kasnim poslijepodnevnim satima.

Zainteresirani članovi mogu se prijaviti vođi puta Luciji Bušljeti na broj: 0989148316.

Akontaciju za prijevoz u iznosu od 20kn treba uplatiti na  sastanku u ponedjeljak 5.10. u 20h u društvenom domu u Kaniži Gospićkoj ili izravno vođi puta do četvrtka 8.10. u 15h.

Na samom izletu biti će potrebno uplatiti ulaznicu za Nacionalni park Sjeverni Velebit u iznosu od 30kn za članove HPS-a (obavezno ponijeti planinarsku iskaznicu)!

Svaki član svojim sudjelovanjem na društvenim izletima potvrđuje da je upoznat sa programom i zahtjevima izleta, da je s istima suglasan i kako izletu pristupa na vlastitu odgovornost. Obvezuje se da će se ponašati u duhu planinarske etike, slušati upute vodiča i da neće štetiti ugledu društva. Vođa puta zadržava pravo promjene plana izleta u slučaju objektivnih promjena na terenu.

By admin