Planinarsko društvo Željezničar poziva planinare i građane u nedjelju 19. prosinca 2021. na planinarski doček zime na Metlači i Oštri u sklopu naše obilaznice “Četiri godišnja doba na Oštri i Metlači”.

Uspon na Metlaču u organizaciji naše podružnice iz Perušića kreće u 10h, a okupljanje je kod crkve sv. Nikole u Kaluđerovcu.

Uspon na Oštru kreće u 14h od bivšeg doma u selu Podoštra, na početku markiranog puta za Oštru. Do početka uspona može se doći pješice ili vozilom (4 km od centra grada).

Na vrhu će se moći kupiti Obilaznica “Četiri godišnja doba na Oštri”, a vlasnici iste dobit će prigodni pečat obilaznice.

Kao i svake godine Djed Božićnjak šalje slatkiše za naše najmlađe nakon zasluženog planinarenja, a također neće zaboraviti ni odrasle 🙂

Vidimo se u nedjelju 19.12.2021. i zajedno pozdravimo početak zime u Lici!

 

Više informacija za uspon na Oštru: 098245626

Više informacija za uspon na Metlaču: 0989551582

ili na e-mail adresi: tajnik@pdzeljeznicargospic.com

UO

 

Svaki član svojim sudjelovanjem na društvenim izletima potvrđuje da je upoznat sa programom i zahtjevima izleta, da je s istima suglasan i kako izletu pristupa na vlastitu odgovornost. Obvezuje se da će se ponašati u duhu planinarske etike, slušati upute vodiča i da neće štetiti ugledu društva. Vođa puta zadržava pravo promjene plana izleta u slučaju objektivnih promjena na terenu.

oštra zima

By admin