Sekcija društvenih izleta

Sekcija društvenih izleta najaktivnija je sekcija u Društvu koja se brine za ostvarenje godišnjeg plana izleta i odrađivanje radnih akcija na kojima su obvezni sudjelovati SVI ČLANOVI Društva. Članovi sekcije često se organiziraju i u manje grupe te idu na izlete prema vlastitim željama i interesima.

Ove godine u sklopu plana izleta do kraja svibnja ostvareni su izleti: izlet na Crni vrh 14. siječnja; izlet u Malu Paklenicu (Seline – Mala Paklenica – Njive Lekine – Velika Močila – Borisov dom – Velika Paklenica) 10. ožujka; izlet na Ostrovicu 17. ožujka; 24. ožujka Proljetni uspon na Oštru na kojem je sudjelovalo oko 40 ljudi s učenicima osnovne i srednje škole. Na vrhu je održan kratki osvrt na očuvanje čistoće okoliša i uloge planinara u tome. Sakupljeno je i smeće na vrhu i po stazi. Planinare je vodio prof. Andrija Benković, voditelj obilaznice Četiri godišnja doba na Oštri; pohod na Dane hrvatskih planinara na Mljetu na kojemu je sudjelovalo 35 planinara od 27. travnja do 1. svibnja; 27. svibnja izlet u Kuterevo na Korenski vrh te izlet u Skrad i na Skradski vrh 6. svibnja.

U sklopu planinarske škole organizirani su izleti na Bijele stijene i na Stazu malog princa te izleti na Konjevaču i Sadikovac. Izvan plana izleta planinari „Željezničara“ organizirali su se i obišli Ozeblin, Kalnik, Visibabu, Prikinuto brdo i Budak, Sadikovac, Laktin vrh, Lisac te na južnom Velebitu -Vaganski vrh, Liburniju i Brundu.

Odrađeno je nekoliko radnih akcija – tri u Vili Velebita i jedna u Kuginoj kući na kojima su planinari odradili veliki posao u smislu potrebnih popravaka i uređenja kuća i okoliša.

full store list for adidas yeezy 350 boost black yeezy boost adidas yeezy 350 boost low adidas yeezy 350 boost low a very detailed look at the adidas yeezy 350 boost low adidas yeezy 350 boost low release date adidas yeezy 350 boost low adidas yeezy boost 350 pirate black yeezy boost 350 pirate black release details adidas yeezy 350 boost more adidas yeezy boost 350s to release in 2016 adidas yeezy boost 350 complete release info greyorange yeezy boost 350 v2 adidas yeezy boost 350 v2 grey best photo upcoming adidas yeezy boost 350 moonrock adidas yeezy boost 350 v2 greywhite first look adidas yeezy boost 350 v2 steel greybeluga drops next month yeezy 350 boost moonrock adidas yeezy boost 350 turtle dove releasing infant sizes adidas yeezy 350 boost white