Planinarsko društvo Željezničar poziva planinare, rekreativce i sve zainteresirane građane da nam se ove nedjelje (26.9.) pridruže na planinarskom dočeku jeseni na Metlači i Oštri u sklopu naše obilaznice “Četiri godišnja doba na Oštri i Metlači”. 

Početak uspona na Oštru je zakazan za 15 sati, a okupljanje polaznika će biti na parkiralištu nasuprot restorana Prašina u Podoštri, do kojega se iz Gospića može doći pješice ili vozilom (4 km od centra grada).

Na vrhu će se moći kupiti Obilaznica “Četiri godišnja doba na Oštri”, a vlasnici iste dobit će prigodni pečat obilaznice.

Ranije tog dana naša podružnica iz Perušića organizira uspon na Metlaču. Okupljanje je kod crkve sv. Nikole u Kaluđerovcu, a na uspon se kreće u 10h.

Vidimo se u nedjelju 26.9.2021. i zajedno dočekajmo jesen!

 

Kontakt za Oštru: 0959007327

Kontakt za Metlaču: 0989551582

ili na e-mail adresi: tajnik@pdzeljeznicargospic.com

UO

 

Svaki član svojim sudjelovanjem na društvenim izletima potvrđuje da je upoznat sa programom i zahtjevima izleta, da je s istima suglasan i kako izletu pristupa na vlastitu odgovornost. Obvezuje se da će se ponašati u duhu planinarske etike, slušati upute vodiča i da neće štetiti ugledu društva. Vođa puta zadržava pravo promjene plana izleta u slučaju objektivnih promjena na terenu.

By admin